Ce au in comun Mark Zuckerberg si Steve Jobs, Elon Musk si Picasso, Jay-Z si Mozart?

Shares

… Sau 10+1 Motive pentru care NU trebuie sa ratezi o intalnire cu Robin Sharma

352319

Te-ai intrebat vreodata ce au in comun Mark Zuckerberg si Steve Jobs, Elon Musk si Picasso, Bill Gates, Larry Page si Jimmy Wales, sau chiar Jay-Z si Mozart? Marturisesc ca si eu! Iar raspunsul pe care mi l-am dat a fost acela ca mai inainte de a-si arata genialitatea, cu totii au fost si sunt niste … leaderi adevarati. S-ar putea sa ma insel, eu asa cred si am sa aflu cu siguranta daca m-am inselat in septembrie, de la Robin Sharma.

Vino si tu la evenimentul de leadership al anului 2015 din Romania care va fi organizat la Bucuresti pe 17 septembrie si vei afla raspunsul de la ROBIN SHARMA, autorul best seller-ului Calugarul care si-a vândut Ferrari-ul si unul dintre cei mai buni experti in domeniul leadership-ului. Eu unul, desi am avut ocazia sa il urmaresc odata, in 2012, (vezi aici niste poze) abia astept sa il revad la Bucuresti.

Dupa seminarele lui Tony Robbins, universal recunoscute ca cele mai bune, conferinţa „Performance Tactics for Success sustinuta de Robin Sharma este considerata si ea, una dintre cele mai puternice si mai cautate evenimente din lume! Evenimentul este dedicat doar profesionistilor care doresc sa-si construiasca afaceri durabile peste timp si generatii si care sunt interesati de performanta si succes in propria afacere, in cariera sau in viata.

Astazi, un leader de succes face parte din cercul elitelor din lumea afacerilor, a finantelor dar si a antreprenoriatului social.Poti deveni  si tu un leader de succes, daca vii in septembrie, la conferinta lui Robin Sharma…

vreau

IMPORTANT! Foloseste Cuponul AISUCCES si poti beneficia de o reducere de 10% din start, din valoarea oricarui tip de tichet. 

 

Acum, ca am terminat si cu momentul publicitar, sa-ti dezvalui si motivul articolului de astazi. Pentru ca foarte multa lume il cunoaste pe Robin Sharma doar dupa cartile pe care le-a scris, si in special dupa best seller-urile Calugarul care si-a vândut Ferrari-ul si Lider fara functie, m-am gandit ca ar fi util daca as impartasi cateva informatii statistice, pe care, poate ca nu le stiai despre celebrul speaker si autor. Iar daca le stiai, ma poti verifica daca sunt corecte. Intrebarea de la care am pornit in momentul cand mi-am spus ca trebuie sa aflu mai multe a fost:

De ce Robin Sharma? Si iată ce am aflat:

 1. leadership-speakingCand cei de la Yale University au nevoie de un expert de top in leadership inspirational pentru training-uri, il aleg pe Robin Sharma
 2. Cand cei de la Unilever, din Olanda, au avut nevoie de un ganditor de inalta-clasa mondiala pentru a obtine de la angajati intregul potential necesar pentru a-i conduce la nivelul de excelenta, l-au ales pe Robin Sharma
 3. Cand Aditya Birla Group, o alta companie din Top Fortune 500, au avut nevoie de un speaker pentru a-si impartasi perspectivele de leadership cu echipa de conducere executiva de la Singapore, l-au ales pe Robin Sharma
 4. Cand conducerea scolii de business de la Harvard, The Harvard Business School au avut nevoie de un expert in leadership pentru a se adresa clasei de MBA, l-au invitat pe Robin Sharma
 5. PP1Intr-un studiu independent efectuat pe 22.000 de oameni de afaceri, Robin Sharma este plasat pe locul 5 in The Top of the World's Leadership Gurus alaturi de Jack Welch, Jim Collins si John Maxwell.(sursa: leadershipgurus.net)
 6. Cartile de leadership si performanta de varf la locul de munca s-au vândut in peste 6.000.000 de exemplare si în fiind publicate in peste 62 de țări si 75 de limbi, facand din Sharma unul dintre cei mai cititi autori din lume.
 7. Celebrul site Speaker.com l-a votat pe Robin Sharma drept unul dintre Top 5 Speakeri de leadership din lume.
 8. Compania de leadership global pe care a fondat-o in urma cu 15 ani, Sharma Leadership International Inc. (SLI), se afla in prima linie in peste 50 de tari in programele de leaderhip, iar printre clientii SLI(multi inclusi in FORTUNE 500) se afla giganti internationali precum FedEx, Nike, IBM, The Royal Bank of Scotland, GE, Unilever, RIM, Castrol, Microsoft, Ritz-Carlton Hotels, Panasonic, NASA, Yale University and The Young Presidents Organization.
 9. Una dintre cele 15 carti de leadership pe care le-a scris, blockbuster-ul The Leader Who Had No Title (tradusa in romana cu titlul Lider fara functie) este considerata un fenomen ce a declansat o miscare inspirationala in jurul ideii:  “Now, anyone – in any organization – can show Leadership” (Acum, oricine – in orice organizatie – poate arata ca este un leader)
 10. The Monk Who Sold His Ferrari (Calugarul care si-a vândut Ferrari-uleste a 5-a cea mai vanduta carte din toate timpurile din Israel. In India a fost timp de 2 saptamani in Top cele mai vandute carti, fiind de asemeni un blockbuster si in alte tari precum Japonia, Anglia, Dubai, Mexic, Singapore, Porto Rico, America de Sud, Spania, Portugalia, Irlanda, Serbia, Romania, Rusia si Suedia.
 11. Printre fanii lui Robin Sharma se afla Desmond Tutu, distins cu premiul Nobel pentru Pace(1984), rocker-ul Jon Bon Jovi, unul dintre membrii familiei regale britanice precum si sefi de stat din intreaga lume.Misiunea declarata a lui Robin Sharma este:

To help people and organizations around the world Lead Without a Title.” (A ajuta oameni si organizatii din toata lumea sa conduca fara a avea un titlu)

Acum, cred ca se pot trage cateva concluzii finale:

 • Prin recordurile obtinute unul dupa altul,  timp de 15 ani, Robin Sharma a dovedit ca poate face din fiecare eveniment o experienta de invatare unica care te poate conduce la nivel de excelenta.
 • Solutiile si curicula de invatare de ultima ora propuse sunt personalizate pentru a satisface nevoile fiecarei organizatii sau zone culturale i se adreseaza.
 • Programele si conferintele oferite si livrate de Robin Sharma si SLI garanteaza rezultate, sunt de impact si aduc o rentabilitate masurabila a investitiilor in training.

Media1

Media2

Media3

Robin-Sharma-0

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on:

Popular posts