De la lideri vine creșterea …

Shares

Știi de unde câștigă și pe unde pierde firma ta cea mai mare parte din bani? De unde vine cresterea?

Sunt întrebări esențiale pe care trebuie să și le pună orice om de business.

Alan-Miltz-Photo-2015JPG-466x350Este foarte important ca toate companiile să își măsoare și analizeze cu atenție performanțele pentru a-și putea menține în viață afacerea. Problema apare când companiile nu au ce performanțe să măsoare”, explică Alan Miltz, analist și specialist în domeniul financiar- bancar.

Despre cum poți să îți îmbunătățești cash flow-ul și calitatea lui, să îți îmbunătățești relația cu băncile, să îți pui la punct o strategie financiară potrivită și implicit cum să crești valoarea afacerii pe care o conduci, va vorbi Alan Miltz, în cadrul SEE Growth Summit – eveniment care are loc, în premieră, la București, pe 9 iunie, la JW Marriott.

În mediul economic din zilele noastre nu mai este loc pentru greșeli. Trebuie să depășești competiția împreună cu echipa ta. Mulți lideri ai companiilor de creștere sunt atât de ocupați încât neglijează propria dezvoltare profesională, pentru a afla apoi că tocmai au rămas în urmă. A sosit timpul să faci si TU o prioritate din educație, pentru a-ți atinge potențialul și a continua creșterea în compania ta.

AISucces.ro iti recomanda sa vii alături de Verne Harnish, Steve Martin, Ari Meisel și alți experți vizionari din business, pentru a afla cele mai practice informații, idei și metode de a-ți crește afacerea. Pentru liderii companiilor de creștere nu a fost niciodată mai ușor să ia deciziile corecte care privesc angajații, strategiile, execuția și banii.

Pregătește-te pentru cea mai bună investiție a ta în 2015! Forbes România, împreună cu Fast Track Europe, organizează în premieră în România evenimentul Growth Summit, pe 9 iunie, începând de la ora 8:00 a.m., la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Forbes SEE Growth Summit_3

 

Învață cum să:

  • faci mai mult cu resurse mai puține;
  • menții pe toată lumea responsabilă și implicată;
  • atragi și să menții jucători de top în echipa ta, identificând procesele importante care opun în mișcare;
  • alimentezi creșterea cu un sistem inteligent de cash flow.

 

Te așteptăm dacă ești…

  • antreprenor, Managing Director sau CEO;

CFO, COO, CMO, membru în consiliul consultativ, în echipa de management și leadership sau mentor de business

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: