Despre Jack Canfield & Supa de pui pentru suflet

Shares

Au trecut peste doua decenii de cand Jack Canfield si Mark Victor Hansen, doi dintre cei mai indragiti vorbitori inspirationali din America, si-au publicat primul volum din seria Supa de pui pentru suflet. Au urmat alte si alte volume iar la ora actuala, aceasta serie de carti este considerata una dintre cele mai iubite in lume, continuand sa inspire milioane de oameni prin povestile sale care trezesc speranta in triumful spiritului uman.

Fiecare poveste din acest volum devenit clasic a fost atent selectionata si ilustreaza ceea ce putem face cu viata noastra, iluminandu-ne totodata calea. Daca doresti sa iti largesti orizonturile, sa iti inspiri un prieten sau sa ii predai o lectie importanta de viata unui copil, vei gasi cu siguranta povestea potrivita in aceasta serie de carti, Supa de pui pentru suflet, o veritabila comoara plina de perle de intelepciune care trezesc inima si emotioneaza. 

Eu nu mi-as fi inchipuit niciodata cat de profunda este cartea « Supa de pui pentru suflet » (Editura Adevar Divin) mai ales ca prima data, am frunzarit-o putin intr-o librarie, si am citit cateva povestioare. Mi-aaduc aminte ca mi-am zis doar,  hmmm, dragute si cam atat! Nu pot sa spun ca m-a dat pe spate. Mi-am spus ca, poate voi aprofunda toata cartea intr-o zi. 

Iar acea zi a venit odata cu … Mos Craciun, cand am primit cartea cadou! Momentul a coincis cu faptul ca sarbatoream Craciunul prin moloz si mucigai datorate unei inundatii. Iar pentru mine, in acele momente, lectura povestioarelor chiar a fost constituit un balsam pentru suflet!

Astfel ca, te invit sa redescoperi puterea inspiratiei prin citirea acestor povesti atemporale legate de miracolele care se produc in fiecare zi si care descriu tot ce poate fi mai frumos si mai inaltator in spiritul uman. Indiferent daca abia ai descoperit ciclul Supa de pui pentru suflet sau daca esti un fan mai vechi al acestuia, lectura oricarui volum din serie te va inspira sa devii un om mai bun, sa iti atingi potentialul suprem, sa iti impartasesti iubirea si sa imbratisezi intreaga lume din jurul tau.” (coperta interioara)

JACK CANFIELD

jackcanfield,,Jack Canfield este fenomenul literaturii moderne!” – Time Magazine

Desi este co-autor, Jack Canfield este autorul cunoscut drept omul care a inițiat și a condus proiectul ,,Supă de pui pentru suflet”, prin care a ajuns la peste 500.000 de suflete de copii, tineri, îndrăgostiți, părinți și bunici.

Deține recordul mondial pentru 7 volume aflate concomitent pe lista de bestseller-uri ale revistei New York Times.

În programele sale de training, a ajutat mii de antreprenori, manageri de top, agenți de vânzări să obțină performanțe în carieră, dar și în viața personală.

Este cunoscut în America drept ”Success coach-ul” numărul 1, tocmai pentru că și-a dedicat cariera studiului acelor elemente care îi diferențiază pe oamenii de succes de restul persoanelor. Crede că succesul este un traseu între ceea ce ești și ceea ce ți-ai dori să fii și prezintă, în pași concreți, cum poate o persoană străbate acest traseu pentru a-și împlini visele.

Are o experiență de peste 40 de ani în success coaching și training, lucrând cu antreprenori de top, lideri, profesori, specialiști din corporații. A dezvoltat un set de principii care fac din succes o realitate chiar și pentru tine.

Ideile lui simple, dar extrem de utile au ajuns la milioane de oameni, reușind să aducă valoare în viețile lor.

Reușește, dincolo de performanțe, prin povești simple, să ofere o față luminoasă vieții, să motiveze și să schimbe vieți prin principii care îmbunătățesc calitatea vieții în toate aspectele ei.

Este fondator al The Canfield Training Group, companie specializată în tehnici de atingere a scopurilor personale și profesionale și a construit din seria ,,Supă de pui pentru suflet” un brand de un miliard de dolari.

crti

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: