JIM BAGNOLA – De profesie, OM – O Carte EXCEPTIONALA!

De profesie OMCartea “De profesie, OM. Cum sa te bucuri de munca fara stres si sa fii fericit in viata personala folosindu-te de legatura minte/corp/munca  este editia in limba romana a cartii lui Jim Bagnola, “Becoming a Professional Human Being” si vizeaza dezvoltarea personala pe axa minte-corp-munca.

Promisiunea autorului este aceea ca aceasta carte  va inspira si va provoca cititorii in asa fel incat sa isi dea seama ca exista o posibilitate reala de a-si transforma viata proprie dar si pe cea a oamenilor din jur.

Cartea incepe cu povestea unui OM Profesionist ,asa cum ii place lui Jim sa spuna, pe nume Leroy Grant. Acesta lustruieste pantofi in holul unui hotel din Dallas.  Leroy practica meseria de 60 de ani timp in care a reusit sa isi intemeieze si sa intretina o familie la care tine enorm. Isi iubeste meseria si spune ca il face fericit faptul ca lucreaza pe cont propriu si ca infrumuseteaza lumea “de jos” cate putin in fiecare zi.

„Fiecare vine cu un scop. Fiecare vine cu o misiune. Este in ADN-ul nostru. Cand iti dai seama care este si apoi o implinesti, te simti bine cu propria persoana. Te face sanatos. Muncesti inspre destinatia ta cu implicare, verva si  pozitivism.”  ~ Jim Bagnola, De profesie OM

Povestile din carte alterneaza cu  solutiile care duc la schimbare, moduri de gandire in afaceri, stresul la locul de munca si cum sa gasesti ceea ce iti place cu adevarat. Ceea ce m-a cucerit citind cartea lui Bagnola este armonia în care așează corpul/mintea/ munca și cât de important este echilibrul dintre un trup puternic, păstrat printr-o activitate fizică constantă, și o minte odihnită. Deși călătorește în toate lumea, Jim Bagnola își găsește timp să facă jogging, să practice yoga, meditația.

Definitia Omului Profesionist se bazeaza pe principii si moduri de comportament foarte atent descrise in carte. Jim insusi  spune ca , in unele cazuri, a fost inspirat de persoane pe care le-a cunoscut de-a lungul timpului. In cartea “De profesie OM”, modul in care fiecare se comporta cu sine insusi si cu cei din jurul sau, gandirea pozitiva, capacitatea de a vedea binele si de a face bine, sunt toate lucruri care fac diferenta in viata de zi cu zi.

In concluzie, cartea te invata cum sa fii stapanul propriei vieti, cum sa produci cu adevarat schimbarea in viata ta, cum sa fii “De profesie OM”.

Ce spun cateva personalitati care au citit cartea lui Jim Bagnola?

As with every other role that Jim Has played in reaching, touching, moving and transforming people to their highest potential, he has managed to do impeccably with this book, what he does in person.”

Lina A. Savkar, Deputy Executive Director, DHS Leader Development, Department of Homeland Security

 “This is a must-read book and should be in every’s self-improvement toolbox!”

Jeffrey W. Helfenstein, Director of Information Protection, Headquarters Air Education and Training Command, United States Air Force

Cartea costa 50 Ron si o poti comanda online, trimitand un mesaj la contact@aisucces.ro.

DE RETINUT: In perioada 20 – 29 mai, poti castiga si TU una din cele 3 exemplare ale cartii “De profesie OM”, de Jim Bagnola, daca participi la CONCURSUL organizat pe Facebook! Conditiile concursului, foarte simple dealtfel, aici.

UPGRADE: Tocmai am aflat ca parintele leadership-ului transformational, cum i se spune lui JIM BAGNOLA, va sosi in Romania pentru o serie de traininguri pe care le va sustine in 3 orase. Detalii, aici.

Jim_Bagnola

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: