Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus si alte carti online ale Dr. JOHN GRAY

Share

dr-john-gray-1Poate ca numele JOHN GRAY iti suna mai putin cunoscut, ca si mie dealtfel (pana in urma cu vreo luna de zile), insa, de best seller-ul BĂRBAȚII SUNT DE PE MARTE, FEMEILE SUNT DE PE VENUS, cu siguranta ca ai auzit, cel putin odata! Nu-i asa?

Ei bine, Dr. John Gray este autorul celor mai vândute cărţi despre relaţii (17 volume!!!)printre care, cea mai bine cunoscuta este … BĂRBAȚII SUNT DE PE MARTE, FEMEILE SUNT DE PE VENUS, . Desi cei care le-au citit pe toate afirma in unanimitate ca sunt la fel de valoroase, totusi cartea Bărbaţii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus, este considerată ca fiind „una dintre primele 10 cărţi care au influenţat lumea in ultimii 25 de ani”.

Descoperiri ştiinţifice recente, extrem de interesante, au dovedit că diferenţele dintre sexe şi felul cum interacţionează ele pot fi explicate prin compoziţia biochimică şi prin intermediul… hormonilor.

Dr. John Gray oferă in cartile si conferintele sale sfaturi simple şi cunoştinţe practice de care oricare dintre noi are nevoie pentru a-si asigura un flux constant de hormoni ai bunei dispoziţii. Atat pentru noi cat şi pentru partenerii noştri….

Cărţile lui Joh Gray au fost vândute în peste 50 de milioane de exemplare, fiind traduse în peste 45 de limbi străine.

John_Gray_books_Librarry

Expert în comunicare şi relaţii recunoscut pe plan mondial, Dr. John Gray îi ajută pe bărbaţi şi pe femei să înţeleagă, să respecte şi să aprecieze diferenţele dintre ei. Te invit si pe tine sa-l cunosti mai bine pe John Gray, urmarindu-l in cateva inregistrari video sau citindu-i cartile!

Bărbaţii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus

barbatii-sunt-de-pe-marte-femeile-sunt-de-pe-venus_1_fullsizeCartea Bărbaţii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus de Dr. John Gray este un manual al relaţiilor, în care sunt prezentate cu lux de amănunte diferenţele dintre bărbaţi şi femei, esenţial pentru o relaţie reuşită. Deşi vorbesc aceeaşi limbă sensul cuvintelor intr-un dialog intre barbati si femei este perceput diferit. De fapt, ei gândesc, simt, percep, reacţionează, răspund şi iubesc în mod diferit. Detaliu important, astăzi, căci tot mai des ne ciocnim cu divorţuri, certuri, neînţelegeri şi suferinţe.

De ce alegem cearta, când ne putem bucura de discuţii liniştite?
De ce alegem neîncrederea, când putem fi fericiţi, inundaţi de iubire?

Răspunsul la aceste întrebări şi încă multe altele pe lângă acestea este că aceşti doi indivizi nu ştiu să se ofere unul altuia ceea de ce au nevoie pentru o relaţie de vis, ei au uitat de faptul că vin de pe planete diferite. Şi aici Dr. John Gray  vine cu completări pentru ambele părţi: femeile au nevoie de grijă, înţelegere, respect, devotament, recunoaştere, asigurări, în timp ce bărbaţii au nevoie deîncredere, acceptare, apreciere, admiraţie, aprobare, încurajare. 

Această carte cuprinde prezentarea logică a informaţiei legate de relaţia femeie-bărbat. Cumparati-o, cititi-o, si nu veti regreta! 🙂

M&V la intalnireMarte si Venus la intalnire

Fie că tocmai v-aţi despărţit de cineva, fie că sunteţi celibatar de prea mult timp, acest ghid vă va ajuta să vă descurcaţi mai bine la întâlniri şi să vă găsiţi partenerul ideal. Insistând asupra diferenţelor dintre bărbaţi şi femei, Dr. John Gray va prezinta in aceasta carte cele cinci etape ale unei relaţii, modurile în care vă puteţi da seama dacă aţi găsit partenerul potrivit si cele mai bune locuri unde sa va intalniti partenerul ideal. Se pare ca este o carte foarte cautata caci aproape prin toate librariile  online gaseam mesajul: Produsul s-a epuizat! Cand era cat pe ce sa renunt, mi-am zis sa mai incerc intr-un loc … Si am gasit-o! 🙂 Astfel ca o poti achizitiona online de aici la un pret imbatabil.

marte-venus-iubesc-70674

Marte si Venus se iubesc. Povestile reale si pline de inspiratie ale unor relatii de succes

Această carte conţine poveşti de dragoste, poveşti adevărate care vor scoate al iveală acele aspecte pe care nu le mai sesizaţi demult în propria poveste de dragoste. Câteva tehnici, metode şi schimbarea obiceiurilor mentale şi de comportament încurajează dragostea şi o fac să înflorească, iar istorioarele relatate vă arată cum să faceţi asta.

„Marte şi Venus se iubesc” vă dă ocazia să vă recunoaşteţi în alte cupluri şi să vă identificaţi propriile modele de comunicare şi comportamentale în situaţiile descrise de personajele cărţii. O poti cumpara de aici.

marte-si-venus-in-dormitor-un-ghid-practic-pentru-pastrarea-romantismului-si-a-pasiunii-in-dragoste_1_fullsizeMarte si Venus in dormitor. Un ghid practic pentru pastrarea romantismului si a pasiunii in dragoste

In acest volum, Dr. John Gray analizeaza toate cauzele care duc la racirea pasiunii intr-o casnicie si da solutii practice, la indemana tuturor, pentru a pastra inflacararea si romantismul unei legaturi. As pitea afirma ca Marte si Venus in dormitor este, asa cum afirma si subtitlul, un ghid practic pentru pastrarea romantismului si a pasiunii in dragoste. O poti cumpara de aici.

Marte si Venus la locul de munca. Ghid practic pentru imbunatatirea comunicarii si obtinerea rezultatelor la locul de muncamarte-venus-locul-59776

Aceasta carte nu se vrea a fi o analiză teoretică a diferenţelor psihologice între bărbaţi şi femei, ci un ghid practic al succesului în afaceri prin îmbunătăţirea comunicării şi a cooperării între sexe. Astfel se obţin rezultate mai bune, fără a depune efort în plus.

Fie că sunteţi în căutarea unei slujbe mai bune, fie că doriţi îmbunătăţirea performanţelor voastre la actualul loc de muncă, acest manual vă va oferi instrumentele necesare călătoriei spre succes. Aceasta carte o poti achizitiona la cel mai bun pret. de aici.

Copiii sunt din rai. Metode de educatie pozitiva pentru cresterea unor copii cooperanti, increzatori si sufletistivre-Copiii-sunt-din-rai---Dr.-John-Gray

Metode de educaţie pozitivă este o carte scrisa cu scopul de a creşte copii cooperanţi, încrezători şi sufletişti.

Dr. John Gray prezintă o nouă abordare a educaţiei, care vă va arăta cum să acordaţi copiilor voştri libertatea şi îndrumarea necesare ca să-şi descopere şi să-şi exprime adevărata personalitate.

Autorul le explică părinţilor că permisiunea de a fi diferiţi faţă de ceilalţi, de a greşi, de a-şi exprima sentimentele negative, de a vrea mai mult şi de a se opune le oferă copiilor ocazia de a-şi dezvolta potenţialul, de a învăţa din propriile greşeli, de a-şi controla emoţiile, de a-şi contura personalitatea şi multe altele.O poti cumpara de aici.

Venus ia foc, Marte e de gheata. Echilibrul hormonal – secretul vietii, al iubirii si al energiei

Aici autorul vă oferă câteva sfaturi simple şi cunoştinţe practice de care aveţi nevoie pentru a vă asigura un flux constant de hormoni ai bunei dispoziţii pentru voi şi partenerii voştri.
Cartea Venus ia foc, Marte e de gheaţă se dovedeşte a fi un deschizător de drumuri prin faptul că dezvăluie venus-ia-foc-marte-e-de-gheata-echilibrul-hormonal---secretul-vietii-al-iubirii-si-al-energiei_1_produsmetodele unice prin care fiecare gen,(barbat sau femeie) poate face faţă stresului.

  • Cum hormonii stresului ne afectează sănătatea şi ne îngreunează felul în care relaţionăm unii cu alţii.
  • Importanţa rolului super-alimentelor şi a unei bune nutriţii pentru a obţine hormonii benefici organismului.
  • De ce menopauza şi andropauza nu ar trebui să fie o sursă de stres, aşa cum se întâmplă în prezent.
  • Care este legătura intrinsecă dintre reglarea zahărului din sânge şi echilibrul hormonal.
  • Modalitatea prin care echilibrul hormonal nu numai că vă va îmbunătăţi relaţiile, dar vă va oferi puterea și energia de a face faţă schimbărilor aduse de stilul de viaţă modern.

In Venus ia foc, Marte e de gheaţă, John Gray ne arată care sunt elementele esenţiale pentru a obţine starea de bine, dar şi fericirea, pasiunea durabilă, dezvăluindu-ne cheia sănătăţii şi a vitalităţii.

thumb-120194Marte si Venus se ciocnesc. Cum sa faci pace cu sexul opus

Cartea este ghidul complet pentru dezvoltarea unor relatii de cuplu stabile, autorul oferindu-ne modalitati inovatoare pentru a ne bucura de mai multa dragoste si sustinere in viata sentimentala.
Veti afla abordari noi si usor de aplicat pentru a gasi dragostea la care am visat intotdeauna; lectia de vindecare si iertare a ranilor si resentimentelor din trecut; intelegerea corecta si respectarea deosebirilor dintre noi; sporirea increderii in sine in raporturile cu sexul opus; imbogatirea tuturor relatiilor: a celor intime, de familie, cu prietenii sau de afaceri. Comand-o acum la cel mai bun pret de aici.

o_iau_de_la_inceuutMarte si Venus o iau de la inceput. Ghid practic pentru regasirea dragostei dupa o despartire dureroasa, un divort sau pierderea unei persoane dragi

A o lua de la inceput dupa o despartire dureroasa, un divort sau pierderea unei fiinte dragi poate fi cea mai dificila incercare a vietii. Inspirata de cunostintele acumulate in cei peste treizeci de ani de consiliere a mii de cupluri, aceasta lucrare inedita a Dr. John Gray ii ajuta pe cei aflati din nou singuri sa ia decizii intelepte in procesul de vindecare sufleteasca si le arata cum sa aiba din nou o viata normala si implinita.

Desi procesul de vindecare este in mare parte acelasi pentru barbati si pentru femei, a o lua de la inceput pe Venus difera uneori de inceperea unei vieti noi pe Marte. Femeile au tendinta de a indeparta iubirea pentru a evita sa mai fie ranite, in timp ce barbatii se implica in alta relatie imediat, dar au probleme in ceea ce priveste asumarea unui angajament. Confruntarea cu durerea unei despartiri sau a unei pierderi nu este usoara, iar Dr. John Gray demonstreaza ca, desi e normal sa va simtiti devastati cand cineva drag nu mai e langa voi, nu e normal ca suferinta sa se instaleze permanent in viata voastra. Ne arata ca trebuie sa trecem prin experienta regretului si a iertarii pentru a putea trai din nou la fel ca inainte. O poti gasi intr-un tiraj redus, dar la un pret foarte bun, aici.

solutia-marte-si-venus-pentru-dieta-si-exercitiu_1_fullsizeSolutia Marte si Venus pentru dieta si exercitiu. Creeaza in creier alchimia sanatatii, fericirii si iubirii durabile

Aceeasi dieta o poate face pe femeie sa se ingrase si pe barbat sa slabeasca. O dieta gresita – si nu munca prea multa – poate fi cauza oboselii barbatului la sfarsitul zilei. Dieta femeii poate contribui mai mult la sentimentul ei de implinire decat comportamentul partenerului. Pentru buna functionare a creierului, femeia are nevoie mai mult de afectiune, iar barbatul de sex. Barbatii au mai adesea simptomele carentei de dopamina, iar femeile ale carentei de serotonina.

marte-si-venus-impreuna-pentru-totdeauna_1_produsMarte şi Venus împreună pentru totdeauna

Această carte cuprinde ideile din celebra lucrare a lui John Gray „Ceea ce mama ta nu ţi-a putut spune şi tatăl tău n-a ştiut”, revăzute şi adăugite cu ceea ce scriitorul a desprins din experienţa a numeroase seminarii şi şedinţe de consiliere a cuplurilor aflate în dificultate. Ea prezintă abilităţile relaţionale care fac ca iubirea să fie una durabilă. Psihologul american ne arată cum să facem ca diferenţele dintre bărbaţi şi femei să nu ducă la despărţire, ci la armonie.

Barbara-Annis__Lucreaza-cu-mine-neintelegerile-dintre-barbati-si-femei-la-locul-de--130Lucreaza cu mine. Neintelegerile dintre barbati si femei la locul de munca

O carte insotita ce contine sfaturi însoţite de exemple concrete pentru o mai bună colaborare între bărbaţi şi femei la locul de muncă. Si aceasta carte este la mare cautare si o poti gasi la un pret bun, aici.

 

 

 

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: