Jurnalul unui invingator – Zilele 17, 18 si 19

Shares

Acum 3 zile Stefana Badiu,o fata deosebita care scrie pe http://www.culegvise.ro/ si organizeaza
workshopuri pentru cursuri de actorie imi spunea:

„Imi place despre tine ca te misti, evoluezi ma ambitionezi si pe mine cand te vad asa, esti tare!
Imi place ca te misti rapid si urmarindu-te ma tin si eu in priza.”

In aceste zile am fost ca voluntar la seminarul lui Brian Tracy, adus in tara de Lorand Soares si am ajutat la organzare.

Am fost fericitul care a stat alaturi de o echipa minunata si care s-a distrat 2 zile.

Am beneficiat de un networking exceptional. M-am imprietenit cu un grec care organizeaza evenimente de business in Europa si cu 2 romani care organizeaza evenimente si participa la cele mai importante evenimente de dezvoltare personala si de business din intreaga lume. Cu unul dintre acesta chiar urmeaza sa ma intalnesc la Business Days Timisoara, unde i-am explicat de ce este cel mai mare eveniment de business din Romania. Acolo unde desi i-am oferit o invitatie, romanul mi-a spus ca isi plateste singur biletul. O lectie importanta care mi-a aratat ce inseamna sa apreciezi valorea.

Si a treia chestie exceptionala, am avut ocazia de a discuta si a primi energia pozitiva, entuziasmul, optimismul si increderea necesara de la Brian Tracy.

Am spus aceste lucruri pentru a va arata ca daca stii ce vrei si de ce iti doresti ce vrei, atunci se aliniaza toate lucrurile astfel incat sa afli si cum.

Inca de la editia mea pilot de pe 23 noiembrie 2013 am fost nebunul care sustinea ca in 2014 si mai ales din 2015 voi avea evenimente prin Europa.

De atunci unii dintre cei mai valorosi oameni din Romania s-au alaturat proiectului pentru a construi impreuna ceva in Romania. Nu au intarziat sa apara si oamenii alaturi de care pot face cele mai utile evenimente prin intreaga lume.

Indiferent daca voi reusi sa contruiesc alaturi de acestia ceva important prin lume, acum am increderea necesara ca este posibil si ca pot gasi si oamenii alaturi de care sa-mi implinesc visurile.

Cu toate acestea in aceste zile am mers in fiecare zi cate aproximativ 5 kilometri.

Sambata seara voi alerga din nou.

 

Robert Smile Burcea

 

 

 

 

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: