Tony Robbins: I am Not Your Guru – Impresii

Shares

Incantator … O simfonie a emotiilor” – L.A. Times

Impreuna cu sotia mea, am urmarit vineri, 15 iulie, noul film documentar despre  Tony Robbins: I Am Not Your GuruIar duminica dimineata, de la 6:30, alaturi de peste 400.000 de oameni, l-am urmarit pe Tony, LIVE, intr-o sesiune de Q&A post lansare, pe Facebook. (1h, 12 min).

A fost unul dintre cele mai captivante si mai inspirante filme pe care le-am vazut vreodata!

Dupa lansare, am mai urmarit documentarul regizorului Joe Berlinger, Tony Robbins: I Am Not Your Guru inca de doua ori.. . 🙂

Din mai, imediat dupa lansarea trailler-ului, l-am asteptat ca un copil care il asteapta pe Mos Craciun. 🙂 Iar asteptarea, nu a fost in zadar ….

Documentarul „Tony Robbins: I Am Not Your Guru” are o durata de 1h,48min iar la final, urmeaza un Bonus de ~ 27min. 

Filmul prezinta secvente si interventii in direct de la unul dintre evenimentele de marca pe care Tony le sustine de peste 25 de ani, Date with Destiny (in film, evenimentul din decembrie, 2014) – fiind pentru prima data cand se permite accesul camerelor video la acest eveniment.

Date with Destiny este un eveniment intensiv de 6 zile care costa $5,000, tine cate 12 ore/zi, are loc o singura data pe an in Florida, Statele Unite ale Americii si la care participa in jur de 2.500 persoane/editie. 

La Date with Destiny, nu descoperi pur si simplu cine esti – decizi singur si incepi sa iti creezi propria experienta de viata care sa te conduca la schimbarea pe care ti-o doresti. Inveti sa afli care este adevaratul scop pentru care ai venit in aceasta lume, sa te conectezi la el si sa aprinzi pasiunea pentru a-ti atinge viziunea vietii tale si a te implini armonios pe toate planurile: profesional, financiar, spiritual si relational.  

„I just wanted to give most people an experience they wouldn't have. It's a concert film — the concert of human emotion.”— Joe Berlinger

Ma bucur  ca acest film sa ridicat la inaltimea asteptarilor mele (si probabil ca nu doar ale mele); mai mult, nu am regasit nimic comercial care sa ofere impresia ca apara sau promoveaza metodele de coaching (multe dintre ele controversate) ale lui Tony Robbins.

Iata doar 3 motive pentru care cred ca ar trebui sa il urmaresti si tu:

  1. Vei afla abilitati avansate de influenta: In film il vei vedea pe Tony trecand prin cateva situatii incredibil de intense cu participantii … si il vei vedea cum reuseste sa le schimbe instantaneu perceptiile si comportamentele.

Pentru mine ca om de marketing… Sa ai ocazia sa urmaresti un Maestru al influentei la munca … 🙂  Iar Tony, este fara nici o indoiala un Maestru!

  1. Vei afla cum sa simplifici lucrurilor: Daca esti o persoana ca si mine, s-ar putea ca uneori sa te afunzi prea mult in analiza … Sa cauti sa despici firul in 4, 8, 16 poate si mai mult. Mai ales cand e vorba sa afli solutii de business si de ce vor clientii.

Cand vei urmari filmul, vei avea ocazia sa afli singur, chiar de la inceput, cat de simplu functioneaza mintea umana si cat de adevarat este ca … lucrurile mici si simple sunt cele care fac cu adevarat … diferenta.

Vei gasi, probabil, acest lucru foarte ispirational mai ales din perspectiva cuiva care poate mai spune cateodata: „Oh, Doamne! Dar eu chiar pot face asta!”. Mai ales cand este vorba de a gasi modalitati prin care sa pastrezi clientii si prospectii fericiti

  1. Vei fi foarte motivat si vei trai o stare de spirit foarte buna. Ceea ce pare sa fie ciudat…pentru ca  „Tony Robbins: I Am Not Your Guru nu este un film motivational. In realitate este o cronica, un „mini-tur” al unui eveniment de $5.000 care se desfasoara pe parcursul a 5 zile.

Insa eu te provoc sa te uiti la acest film fara a te simti motivat si inspirat.

Eu pur si simplu nu am putut adormi dupa ce am urmarit filmul, vineri seara. Ce te sfatuiesc este ca imediat ce urmaresti filmul sa scrii cateva impresii, un rezumat, o scrisoare de vanzare, un email sau un articol (asa cum fac eu acum) …. Motivul pentru care iti recomand asta este acela ca vei simti atat de multa empatie si recunostinta pentru clientii si prospectii tai, incat  „accidental” te vei simti ca un invingator adevarat!

In orice caz, eu am simtit nevoia sa impartasesc aceste cuvinte cu tine, (la fel cum am facut-o si telefonic unor prieteni si cunostinte). Cred ca in momentul acesta doar pe Netflix poate fi urmarit, dar merita toata investitia de timp pentru a-l viziona. Iti garantez!  

Vei descoperi, la final ca recomandarea mea nu este o capcana, ci o calatorie. O capcana poate fi predictibila insa o calatorie este mereu plina de surprize…

P.S. Dupa vizionare, fa-mi placerea si intoace-te pentru a lasa un comentariu cu impresiile tale. Esti de acord?
Multumesc!

im

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: