INVITATIE la Workshop GRATUIT, 27 iulie – Programul "Unleash The Power Within", Anthony Robbins

Shares

Unleash the Power Within

Sunt cu siguranta multi oameni care ar dori sa afle cum ar putea sa elibereze energia din viata lor pe baza programui lui Anthony Robbins, Unleash The Power Within! Acest lucru il stie si Tony, si impreuna cu echipa sa a cautat si au gasit o cale prin care tu, familia si prietenii tai, sa fiti inconjurati mereu de energie pozitiva.

Cum se poate intampla asta?

Ei bine, iata ca se poate! Tony impreuna cu echipa sa au facut un anunt de ultima ora, pe care ma grabesc sa ti-l aduc cu repeziciune si tie la cunostinta. Este vorba despre o INVITATIE la un workshop GRATUIT Unleash The Power Within, pe 27 iulie ora 11 a.m. Stiu ca este o veste mai mult decat minunata, iar o invitatie la sesiune de invatare in cadrul programului lui Tony, nu poate fi decat binevenita!

Vestea mai putin buna e ca workshopul va avea loc la … Londra, la Millennium Gloucester Hotel London Kensington; 4-18 Harrington Gardens SW7 4LH

Pana la urma, acum distantele nu mai reprezinta ceea ce reprezentau pe vremea bunicilor, iar cand o provocare  ca aceasta apare ca fiind cople?itoare, a gasi si a rafina strategia pentru a gasi o solutie, este ceea ce va face diferenta. 🙂 Glumesc, dar ma gandesc totusi, ca sunt si solutii, nu-i asa? Sau cel putin avem fiecare cel putin un prieten, ruda sau cunostinta in Anglia caruia sa-i facem o surpriza, nu-i asa?

Deci, esti dispus sa-ti schimbi viata in mai bine???
Sau cum ii place mereu lui Tony sa spuna: Urmatorul nivel ar putea fi cu doar 2 mm mai incolo! ( The next level could be only “2mm” way!)

Pentru rezervarea locurilor, va puteti inregistra DOAR pana  la data de 22 iulie 2013 deoarece locurile sunt limitate!!! INREGISTREAZA-TE si invitat-ti prietenii  ACUM!

 In plus, la inregistrare, fiecare persoana primeste GRATUIT audiobookul Claritate si Obiective cu Anthony Robbins!

register_now

Buton-share

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: