Cheia relatiilor remarcabile: PASIUNEA!(Anthony Robbins si Sage Robbins pentru Valentine's Days) –

Shares

De Valentine's Days, aprinde scanteia PASIUNII si uita trecutul! – Anthony Robbins

Se apropie Valentine's Days, o sarbatoare „importata” a carui semnificatie este contestata de unii si apreciata de altii. Nu comentez, ci imi spun doar parerea: atat timp cat aceasta manifestare  a readus in atentie o sarbatoare autohtona uitata de majoritatea oamenilor si indeamna lumea in a-si arata dragostea si aprecierea pentru cel/cea drag/draga, din partea mea, tot RESPECTUL!

141150-quote

Revenind la mesajul articolului de astazi pe care mi-l doresc cat mai scurt, deorece doresc sa te las in compania celor doi indragostiti, Tony si Sage Robbins, vreau sa te intreb, ce-ar fi daca … ai aprinde si mai mult flacara dragostei, a pasiunii si bucuriei in relatia pe care o ai cu partenerul sau partenera ta … incepand de acum? Iar daca nu te afli intr-o relatie, ce-ar fi daca ti-ai construi o strategie dovedita prin care sa atragi partenerul ideal – cineva care sa te iubeasca, sa te pretuiasca si sa aprecieze tot efortul tau?

Pentru Valentine's Days (Ziua Indragostitilor), Sage si Tony Robbins au creat un mesaj video special din dorinta de a-ti construi si tu si a-ti creste o relatie de dragoste pe termen lung. Dupa ce vei urmari acest video vei descoperi cum sa aprinzi o scanteie care se transforme intr-o flacara permanenta si care sa aprinda orice alta zona a vietii tale. La urma urmei, calitatea relatiei pe care o ai cu cel de langa tine este direct legata de calitatea vietii tale!

Trezeste pasiunea, pofta de viata si emotia pe care ai simtit-o prima data cand ai fost indragostit.

Iti mai aduci aminte cat de dulce si de lung ti s-a parut primul sarut? Emotia pe care a-ti simtit-o cand v-ati atins pentru prima data mainile? (Nu conteaza ca ai 30 de ani de casatorie sau inca esti in cautarea marii iubiri ….) Secretul consta in dragostea nemarginita si neconditionata si … PASIUNE, lucruri pe care Sage si Tony le-au descoperit impreuna si despre care iti vor vorbi in videoclipul de mai jos.

Urmareste-l sa le descoperi si tu!

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

NU RATA OCAZIA DE  A-I FACE UN CADOU NEASTEPTAT CELUI SAU CELEI PE CARE O IUBESTI PROFITAND DE OFERTA SPECIALA PENTRU UPW-2014 DE ZIUA INDRAGOSTITILOR

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 

AnthonyRobbins-logo

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: