Cine este pentru mine ANDY SZEKELY? Ce este cu adevarat SPEAKER ELITE?

Shares

Abdy Szekely - 2010

*Pe 20 Octombrie incepe editia 5 SPEAKER ELITE, in 10 orase: Bucuresti, Timisoara, Arad, Cluj, Brasov, Iasi, Bacau, Suceava, Galati, Constanta Craiova! În fiecare luni seara (18.30 – 21.30), timp de 10 saptamâni!

Foloseste codul aisucces100  si beneficiezi de o reducere de 100 ron! Inscrieri online pe www.speakerelite.ro sau telefonic la: 0737.44.77.44 (Olivia, la fel, ii comunici codul aisucces100)

Multi dintre cei care ma cunosc stiu ca primul meu mentor, omul de la care am invatat si invat inca- ce inseamna excelenta si eficienta – in toate ariile vietii este nimeni altul decat… Andy Szekely, antreprenor, autor, specialist in Peak Performance si speaker motivational profesionist, fondatorul primului Program de dezvoltare personala adresat adultilor, Bootcamp University, si mai presus de toate, un OM MINUNAT si un PRIETEN DESAVARSIT!

Fie ca vorbim de zona profesionala, fie ca vorbim de zona familiala sau cea relationala, fieacare secventa de viata a lui Andy a fost, si este pentru mine un exemplu si in model pe care mi-am propus sa il urmez. Si pot spune cu mana pe inima ca, in vara lui 2010 cand descopeream, intamplator, povestea perlei, cele mai “tari” tehnici de negociere si legile nescrise ale persuasiunii, ceva mi-a spus in minte ca acest tanar este mai mult decat un tanar inzestrat, ci unul care a invatat si de la care voi avea si eu la randu-mi foarte multe de invatat.

In anul urmator, in septembrie 2011, am avut fericita ocazie sa il cunosc si personal pe Andy, la Brasov Business Days, sa-i marturisesc aprecierea pe care i-o purtam si sa ii cer un autograf. Emotiile pe care le aveam m-au impiedicat sa-i cer mai mult… Insa anul urmator, in mai 2012, ocazia mi- s-a oferit iarasi; de asta data, intr-o pauza de coffe-break, aveam sa port prima discutie mai degajata cu Andy, sa-i vorbesc pe scurt despre proiectul meu de educatie si dezvoltare personala si antreprenoriala, AI Succes – Sanatate, Bogatie, Prosperitate si sa primesc primul feed-back si cel mai de pret sfat: Continua ceea ce faci, caci faci bine!

I-am urmat sfatul, mai mult am continuat sa invat si sa il urmez caci mi-era (si-mi este!) tare drag ceea ce face, si cum face! Si mi-am promis ca intr-o zi voi fi ca el! Si voi fi, ca el si ca Tony Robbins, un alt mentor pe care mi l-am ales la finalul aceluiasi an, 2012! Bineinteles ca tot de la Andy am aflat de Tony!

Acum, pentru ca pot spune ca am o oarecare experienta in lumea antreprenoriala(vreo 20 de ani) si vreo 5 ani de dezvoltare personala si studiu individual al succesului pe care il au oamenii … de succes, cred ca am identificat care este cea mai importanta abilitate, valabila in in toate timpurile si in toate ariile vietii: COMUNICAREA!

De modul … CUM comunici, depinde reusita sau esecul oricarei actiuni pe care o vei intreprinde: o vanzare, o negociere, dinamizarea unei audiente, crearea unei relatii de armonie si fericire in families au in relatiile cu prietenii … intr-un cuvant, TOTUL!!!

In acest context, vestea pe care am aflat-o de curand, precum ca Andy va lansa SPEAKER ELITE 5 – cel mai puternic si mai complex program de public speacking din Romania, nu a putut decat sa ma bucure. Asta mai mult, dupa ce eu incepusem in toamna trecuta, in Octombrie, Programul de 3 luni Speaker Elite, dar din cauza unor probleme personale nu l-am putut urma si finaliza.

Acum insa, NU IL VOI RATA!  Este PREA BUN!!! Mi-au spus-o si Eliza Nitescu (am fost cu ea la Londra la UPW) si Iulian Ursachi (un prieten din Iasi, fondator si consultant la Util Casa Imobiliare) si Paul Ardeleanu si multi altii! Si cunoscandu-l pe Andy de atatia ani, cunoscandu-I seriozitatea, implicarea, profesionalismul in tot ceea ce face, nici nu are cum sa fie altfel! Si bineinteles, rezultatele obtinute in cei 17 ani de activitate vorbesc de la sine; Andy a publicat cinci carti, a produs 53 de CD-uri si DVD-uri pentru educatia adultilor si editeaza un newsletter online cu peste 30.000 de abonati. Din postura de speaker si trainer, Andy Szekely a lucrat cu peste 50 de companii din cinci tari europene si a sustinut prezentari demonstrative in SUA, Canada si China.

Cei  care vor sa urmeze cursul  SPEAKER ELITE, trebuie sa stie ca la sfarsitul celor 3 luni, de invatare multisenzoriala, care presupune studiu individual, tutoriale video, practica de grup, feedback din partea grupuli, a facilitatorului si a lui Andy Szekely, personal,  vor constata pe propria piele ca…

*        Au scapat de anxietatea vorbitului în public

*        Vor reusi sa capteze atentia intr-un mod inspirational celor care ii asculta

*        Se vor face ineelesi,  comunicand corect si eficient prin limbajul nonverbal

*        Vor comunica eficient si convingator  in mediul de business

*        Vor sti sa structureze rapid prezentari convingatoare si eficiente

*        Vor descoperi acele comportamente simple care garanteaza o imagine si un brand favorabile;

*        Vor obtine incredere si o stima de sine crescuta care ii vor ajuta atat personal, cat si profesional

*        Isi vor largi  sfera de activitate, sustinand prezentari, si astfel vor avansa profesional

Daca crezi ca nu te-am convins suficient pentru a te inscrie la acest curs, te rog, nici sa nu o faci. De fapt, eu nici nu vreau sa te conving ca esti nascut pentru a avea succes, daca nu esti tu convins mai intai! Insa mai inainte de a lua o decizie, iti recomand sa te gandesti in urmatoarele minute la  ce pierzi, daca nu te inscrii! Doar gandeste-te!!!

2014-10-10_1519

Iata ce spun cativa participanti la cursul SPEAKER ELITE:

speaker elite-banner

2014-10-10_1519

Plata integrala a cursului de 3 luni ce va incepe foarte curand este de doar 1.755 ron(1.655ron, daca te inscrii cu codul aisucces100) ea putand fi achitata insa si in trei rate a cate 585ron/modul.

Daca esti si tu, ca si mine, o persoana care constientizeaza ca poti face ceea ce altii fac, doar ca daca te instruiesti mereu si stapanesti abilitatea nr.1 – comunicarea, poti face mai bine ceea ce altii fac, vom fi colegi la Speaker Elite! Vom fi printre cei 5% din populatie care vom avea succes!

2014-10-10_1519

Comments

About the Author Adrian Iacob

Online Business & Marketing Sr. Consultant, Strategist

follow me on: